Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Leuke Hotels in Valkenburg

Leuke Hotels in Valkenburg

14/6/2010 - De leukste hotels in Valkenburg


Valkenburg: Een stad voor een weekenje weg!

Misschien zat er dit jaar dan geen uitgebreide vakantie voor mij in, maar ik ben nog maar net terug uit Brussel en ik ga alweer een weekendje weg.... Ditmaal in eigen land, namelijk in een hotel in Valkenburg. Daar gaan we ons waarschijnlijk prima vermaken! Helemaal als de weersvoorspellingen voor het komende weekend ook nog gaan uitkomen.....


Wie op zoek is naar een heerlijk verblijf, ver weg van alle drukte, in een dorp boordevol natuur en cultuur is met een weekendje of langer in een Valkenburg hotel absoluut aan het juiste adres. Vakantiegangers en dagjesmensen kunnen heerlijk genieten van de unieke omgeving waarin Valkenburg is gelegen. Dit laatste maakt dat de streek alle grote kenmerken heeft om je vakantie in een Valkenburg-aan-de-geul hotel om te toveren in bruisende en deugddoende ervaring!. De hotels in Valkenburg zijn een perfecte garantie op een zorgeloos verblijf! Van winkelen in De Grote Straat, tot en met het Kasteel van Valkenburg, kortom, iedereen komt hier aan z'n trekken!


Enkele weken geleden had ondergetekende een weekendje weg geboekt naar een hotel in Valkenburg, een prachtige plaats, een van de mooiste van het land, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en het leven nog goed is.

Het ontbijt in mijn hotels Valkenburg was heerlijk! Een uitgebreid buffet schonk me alle energie om de hele dag de tofste plekjes in Valkenburg te gaan ontdekken: de Gemeentegrot, de kabelbaa, de Cauberg, enz... Zonder te willen overdrijven, maar dit is één van de meest betoverende plaatsen in Nederland waar ik ooit al ben geweest. We hebben dan ook al plannen gemaakt om, dit jaar nog, naar Valkenburg terug te keren en de kinderen mee te nemen, die zullen het ongetwijfeld even geweldig vinden als wijzelf!
Post A Comment!

<- Last PageNext Page ->

About Me

Welk hotel draagt de voorkeur voor een weekendje weg naar Valkenburg?

Links

Home
View my profile
Archives
Email Me
hotels in zeeland
hotels vlissingen
Zeeland museums
best museums in prague
hotels londen
Hotels Knokke
Madrid vacation
hotels in bruges
hotels in belgian ardennes
Hotels in Ostende
hotels brugge centrum
Attractions in Noordwijk
zeeland museums
trip to depanne